Nuffnang Ads

Tuesday, September 21, 2010

Fakta keperibadian yang jarang korang tahu...



korang pernah terfikir tak masa bile nyer yang korang nie periang, pelawak, baik atau pun cute..?? pada yang budget cute sila tinggalkan angan2 mat jenin anda seketika.. sebab apa.. nie aku nak kasi sikit research yang aku lakukan.. haha profesor la plak!!

kadang2 sehari-harian benda atau peri laku yang korang lakukan tu tanpa sedar yang korang sedang diperhatikan oleh makhluk lain.. jadi makhluk2 lain nie lah yang menilai korang bukanya diri sendiri.. tak kire lah manusia kew.. abang korang kew.. kawan-kawan korang ker mahu pun binatang2 dirumah korang.. jadi selepas selesai membaca artikel aku nie jgn sesekali melakonkan watak2 yang tidak sepatutnya kerana.. buruk padahnya.. hahaha...

FAKTA INI MUNKIN AUTA - NAK CAYE NGAN TAK..?? TERPULANG KAT KORANG LAH~!!
* Kebaikan Korang

Selalunya kebaikan tu datangnya bila masa korang melihat orang yang dalam kesusahan atau pun bila seseorang meminta sedekah mendekati korang.

* Kebodohan Korang

Bila korang dilanda masalah secara mengejut dan ia datang bertimpa2.. korang leh lihat sendiri tahap kebodohan korang berfikir mengalahkan patrick kawan si spongebob tu hahaha...

* Ke_cute_tan Korang

Sila terkejut~!! yang kecute_tan korang sebenarnya boleh dilihat bila korang tido..!! kalo tak caye tanye la orang yang melihat korang tido~ tak pun korang boleh lihat orang tido.. serius cute~!!

* Kepoyoan Korang

Ia akan datang automatik bile korang dipuji dan disanjung mengalahkan korang yang paling best dlm dunia nie.. tapi kadang2 tu pujinyer sebijik sawi jerk.. kepoyoan tu mengalahkan dinosour~!

* Kesengalan Korang

Kalau korang nak taw sesegal apa nya korang nie.. bila bangun tido la jawapnya.. kadang2 ader yang sengalnya mengambil masa berminit2 untuk menyuruh roh korang tu kembali ke tubuh sebelum boleh bangun dan waras seperti sedia kala.. * tapi lagi hebat bile bangun pastu tido balik.. tu name nyer sengal ubi~!!

* Kebaikan Terhadap Keluarga

Kalo korang nak tgk yang korang nie anak yang sungguh baik atau tidak korang boleh pikir sendiri.. Berapa kerap korang menelipon mak atau ayah korang dalam sebulan... sekerap mana korang balik bertemu dengan ibu dan ayah korang.. yang duduk dengan family tu korang leh lihat sendiri se_akrab mana korang dengan adik beradik korang dlm umah.. kalo rumah tu bising mengalahkan konsert korn sila berhati2~!!

CUKUP..?? kalau tak cukup nanti aku update lagi.. setakat nie dahulu research yang sepat prof jalankan.. aih prof plak..?? aku lakukan hahahaa... wasalam...


No comments: