Nuffnang Ads

Thursday, October 28, 2010

25 Rahsia Kerajaan Kenshiro

Terima Kasih daun keladi diucapkan kepada pelakon korean dari johor kerana Tag pemilik blog ini supaya membocorkan segala maklumat baik buruknya kepada umum.

 * nie bukan datuk sosilawati okeh nie nina blurr.. nie pengasuh rumah pengasih kg. kerinchi.. dia adalah penternak kucing paling berjaya di lembah pantai!!!

Jika dulu Qistina @ nina blurr adalah pemberi soalan tersohor kini giliran cik aily rozanna yang memang glemer dengan rambut helmetnya.. haha i like!! like rambut bukan helmet orait!!

* Blog aily.. best!! ( nak komisen!!)

Maka dengan ini disertakan 25 tabiat harian yang ada pada kenshiro ( sila baca dan jangan hafal )

1. Tido..zzzZZ.. ini adalah aktiviti yg paling seronok dibumi.. tak perlu dipertikaikan lagi..

2. Kuat berangan!! aku memang suke berangan.. tapi aku berangan bukan calang2.. berangan bawak kapal terbang.. jadi pemandu F1.. jadi Bill Gates.. haha.. semuanya ketika tido!!

3. Suka baca surat khabar tapi bukan novel.. sehari tak beli peper rasanya hidup ini tak lengkap.. walaupun dah baca true online.. tetap nak habiskan duit beli peper.. kadang2 beli jerk last2 tak baca!!

4. Geget kuku..!! memang buruk bile gorila geget kuku.. ape leh buat dah memang tabiat.. kalo tak der kuku saye akan geget tebing2 kuku!!

5. Suka bawak lelaju.. yeah ini diakui.. jangan kate drive kete.. berjalan pun laju.. sape yg jalan slow2 anda bersiaplah dengan pahala yg banyak sebab saye suke maki org dari belakang..

6. Suke memancing.. tapi sifat pemancing tu tiada pada aku sebab aku jenis yg tak sabar.. bila tak sabar.. mula la maki ikan.. kadang2 tokei kolam pun rasa kalo boleh maki dah lame aku maki..

7. Suke gie shopping brg dapur kat Tesco dgn emak saye!! tiap2 hujung minggu wajib!! sape2 yang pernah nampak gorilla bawak anak buah duduk dalam troli kat Tesco Mutiara Damansara itu lah aku.. haha..

8. Pandai masak!! ini bukan penipuan yer ini betul2.. yer aku suke masak.. tapi pemalas!! tapi bila datang rajin.. tong gas pun di lap sampai licin..

9. Suke makan.. sebab tu jadi gorila.. sampai mak aku tk risau akan makanan bila tak habis sebab ader gorila.. sadis kan.. jgn nanges!!

10. kenapa aku rasa dah taip macam banyak jerk nie..

11. Suke berjalan tapi tak suke bershopping.. huh~!! shopping sesuatu yg membosankan ok.. tapi shopping brg dapur boleh plak..!!

12. Panas baran!! hahaha.. ini tabiat buruk yg korang jgn lah tiru.. teruk dowh!! kalah ultraman..

13. Suke bawak sesuatu dlm jamban.. masa itu emas.. surat khabar.. main game.. time buang air besar adalah satu kepuasan yang sgt bernilai.. haha..

14. Suke dengar music tapi tak ambik tahu akan penyanyi.. suke dengar lagu tapi tak pernah hafal tajuk.. itu lah kenshiro.. hahaha..

15. Milo ais minuman digerai makan.. nescafe ais dirumah.. kopi jugak kadang2 layan..

16. Tak suke main PS tambah2 FIFA.. selalu kalah.. ini menyebabkan sifat tak sabar tu datang selepas itu sikap panas baran pun dtg.. jgn2 sesekali ajak main game yang semamangnya aku tak reti!! yg susun2 bola2 wana-wana tu aku suke!! hahaha...

17. Spongebob kartun da best!! patrick idolaku.. hahaha.. ini kartun wajib nonton tiap2 hari.. tapi skang dah kurang sket sebab dok ulang episode yang same jerk..

18. Tak layan citer korean.. cina.. tapi senetron kau cakap jerk yang mana.. aku leh ceritakan hahaha...

19. Suka kucing..?? yeah!! ader 6 semuanya.. semua mak saye jaga.. rumah aku pun ader gak.. lagi ramai.. tapi semua pendatang.. dok lepak atas kete.. atas moto.. memang @!&@(&#..!!

20. YEY~! dah 20 rupanya...

21. suke tgk sukan kat tv.. tapi amat tidak suka bersuka.. 

22. Peminat setia Liverpool hahaha!!! dan AC Milan.. sebab ape aku suke AC Milan..?? aku suke name stadium dia.. SAN SIRO.. haha..

23. Tak suke ulam-ulam.. ikan air tawar dan ikan pari.. huh~!! tolak tepi..

24. Durian no.1.. tapi anti tempoyak..

25. Suke diam.. ntahlah.. diam lebih baik dari berkata-kata..  bile online aku lah no.1 kecohnya haha...

OK.. peperiksaan dah tamat.. sila lupakan dalam ingatan korang apa yang korang baca kerana ianya amat ngeri kalo diingat.. silap2 bole membawa maut.. tapi tidak adil plak rasanya kalo aku tak wariskan tag nie kat geng gagak itam dan kaum kerabat aku yg lain.

ok..nama2 yang cikgu letak kat bawah nie silalah melakukan amal ibadat seperti yg cikgu wariskan nie yer..






* name yang tak naik jgn kecik ati.. sebab banyak lagi dugaan yang akan mendatang.. 


akhir kata...

* Luuu..pikirrr la sendiri....


* ader aku kisah!!!!




6 comments:

yuyunemarcello said...

hahhaa.. thanks wei,, nanti kalau aku nyanyuk, aku buat rahsie kentut wangi aku pulak! huuuu

kenshiro said...

hahaha.. tak sabar..tak sabar.. hahaha...

Rosie Posie said...

mongek!! tu blogshop aku sengallllll =))

little-turtles-journey.blogspot.com

pi tukar sane!! =))

kenshiro said...

aku edit kat masjid lagi kaw..=)) kelass menjahit!!!

Qistina said...

bole aku tau glamernye pic aku ahhahahhahaa

yuyunemarcello said...

ha! dah siap! sile jempot masuk blog aku yaw!

dearest ladies,
nice blog! huhu!