Nuffnang Ads

Friday, October 22, 2010

Blogshop Cheche Lynn & Rosie Posie Contest

MARI..!! MARI..!!



Blogshop Cheche Lynn & Rosie Posie nak kasi hadiah depavalli kepada anda!!!

Blogshop Cheche Lynn & Rosie Posie merupakan sebuah blog supermarket yang paling hebat masa kini.. tak perlu kuar peluh, pecah tumit untuk cari dress cam pelakon korea.. alat make up.. pakaian bayi.. beg duit berjenama.. tupperware dan macam-macam lagi  semuanya boleh didapati disini.


Bagi meraikan keahlian ke 5000.. mereka bebesar hati nak kasi hadiah kat korang.. tak teruja kah!! sila ambil kesempatan yang ada didepan mata anda kerana.. peluang sebegini akan datang 50 tahun sekali.. serius tak tipu!!

Hadiah dia bukan calang-calang belalang dek non!! 

G by Guess Love Ziparound Wallet bernilai RM 179 !!
&

3 x consolation prizes
voucher worth RM25 for your next purchase of PRE-ORDER items!!

Dan kalau korang dah tak tahan dgn kopek duit berjenama diatas dan ingin menyertai contest nie.. aku kasi pecah ini rahsia.. sila tonton!!

Syarat2 yg sangat mudah bagi menyertai giveaway :

Create satu post pendek pada blog anda berkenaan Blogshop Cheche Lynn & Rosie Posie..doesnt matter la experience membeli ngan we all.. what we offer like pre order platform, korean dresses, make -up, kids wear.. etc etc.. post ni need to be link back to our fanpage..


Post title : My favourite on9 blogshop – Blogshop CCL & RP!!
We all prefer kalau u all ada blog. But in case u all tak ada.. please buat post dekat Notes facebook.
Selain daripada what we offer..What need to be in the post are:
  1. How do u found our blogshop?
  2. Statement2 puji2an adalah digalakkan utk dapat markah lebih..ahahaha..
  3. put our link kat situ
  4. tag kawan2 / ajak kawan2 join our fan page..jgn lah tag sorang je..tag reramai keh? :P lagi ramai lagi cepat dapat 10k lagi cepat ada giveaway.. :P
  5. apa2 je lah korang rasa u need to put in to make it more interesting.
  6. Nk follow my blog pon boley...much2 appreciated!! :P boleh la dapat info cecepat kalo ada giveaway lagik..hihihih..
  7. Jgn lupa letak gambar kecik ni kat sidebar ok?




After create the simple post, please email us roziela.sharib@gmail.com with the link of your post/entry.

Buat satu status linking back to our page by tagging our fanpage @Blogshop Cheche Lynn & Rosie Posie so that we all boleh buat terjahan to your page to see your entry. [if u are available kat FB]

Puas hati..?? dan tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 NOV 2010 ok!! good luck yaw!!!


Bila dah pakai baju santek.. boleh la rembat Iphone kat bawah nie plak..!!

Klik jerk!!



kad 
kahwin

No comments: