Nuffnang Ads

Friday, December 17, 2010

Game For Fun - Favorite Photo Contest

Klik Banner Untuk Join..

Tarikh Tutup:
31 Disember 2010

Nur Ardilla Najwa  dengan bangganya mempersembahkan Contest Gambar-Gambar Anda Suka Gila di blog beliau.. http://jannatul-ardilla.blogspot.com.. saya terpanggil untuk menyertainya.. dan dengan itu saya telah menyelongkar kelapan2 hardisk yang ada untuk mencari gambar yang saya suka.. nampak sgt gambar yang tak suke.. kalo suke ko mesti simpan kat desktop sengal!! haha.. tak per.. saya sudah save kat desktop!!



Berikut adalah Biodata Syarat Pertandingan
Full Name : Mohd Sofi

Nick Name : Kenshiro @ Shiro

Date/ Place of Birth : 16 / 10 / 1985

Blog Tittle : Game For Fun - Favorite Photo Contest


Favorite Photo's :



Ini kisah sebenarnya:
Yeah!! ini bukan sebahagian daripada klip video memori daun pisang ya.. atau pun sebahagian zombi-zombi kampung pisang... ianya tidak sama sekali ada kena mengena.. nie gambar dikala senja kami beramai2 ronda-ronda di Pulau Besar, Melaka.. agak menyeramkan sebenarnya tapi jgn pecayakan muke-muke cover model indonesia tu semua.. dikala kesuntukan masa untuk mengejar trip feri yang terakhir berlari jugak lah dalam hujan.. pokok pisang tah sape punya pun tak taw.. janji daun nya besar!! hahaha... budget pandai habis la pakai daun pisang cover dari kena hujan.. last2 basah kuyup jugak semua..!!

* Tak Best sebenarnya pulau tu.. korang jangan pergi ok!!

Saya mewasiatkan Contest ini pada kawan-kawan saya..

Persilalalah join yer!!

Eila
Qistina
Yuyun Marcello
Si Telur Satu

8 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

salam. thanks sbb sudi join contest nie yer...hihi... ok..sgt romantis gmbar itu...hihih

AISHA INANI said...

phew, smart!
len kali hujan aku nak capai daun pisang gak ahh! haha.

neway wish u all the best yaww. wee~

Heidi Shafiq said...

aku suke gmbr tu.. :)

kenshiro said...

thanks nur.. hehehe tak sabar nak tgk pemenang nie!! hahaha...

kenshiro said...

aisha.. daun keladi pon bleh.. hehhee

kenshiro said...

thanks heidi..

Rosie Posie said...

aku baru perasan..kakakaka...

kenshiro said...

hahaha.. ko doa la aku menang.. nanti dapat bear hahhaa...