Nuffnang Ads

Thursday, January 6, 2011

Justin Bieber datang Malaysia.. simpan rambut sekarang!!


 http://img.clevvertv.com/wp-content/uploads/2009/10/Justin_Bieber_ny_JMB-001721.jpg

Terkentut gak dapat taw Justin Bieber akan bertandang ke Kuala Lumpur.. kemarin aku baru jerk tulis pasal mamat rambut cendawan nie.. taw-taw hari nie kena tulis lagi.. nampak gayanya wanita-wanita di Malaysia dah boleh siap sedia untuk membuat rampasan kuasa keatas salena gomez.

http://cdn.babble.com/famecrawler/wp-content/uploads/2010/11/Selena-Gomez-Justin-Bieber-PHOTOS.jpg

Konsert dijangka diadakan pada 21 April 2011 dibawakan khas oleh tune talk.. dan untuk menambahkan kekejutan korang.. tiket konsert berkenaan akan mulai dijual pada hari sabtu ini di Bangsar Village.. tapi harga aku tak taw plak.. tapi percayala tiket tak der la macam nak tengok rakaman kumpulan senario yer..yang boleh kasi free di balai pengawal.. dah tentu-tentunya sebulan gaji pekerja kilang nilainya..

http://cdn.idolator.com/wp-content/uploads/2009/11/justin-bieber-usher.jpg
* tengok rambut dia aku teringat cendawan jahat dalam game supermario tu..wakaka.. WTF!!


Tapi aku pecaya.. kalau dah minat.. jangan kata sebulan gaji.. setahun gaji pun sanggup!! buat budak-budak sekolah  korang masih ada masa 4 bulan lagi untuk menyimpan.. kena la ikat perut duit belanja harian simpan duit nak beli tiket hehe..

 http://www.iill.net/wp-content/uploads/images/justin-bieber-s-girlfriend.jpg


http://www.justinbieberzone.com/wp-content/uploads/2009/10/justin-bieber-girlfriend-2-300x290.jpg
* gambar hanya sekadar hiasan.. hiasan mata aku..


Bagi lelaki-lelaki yang sememangnya pengikut setia rambut Dr' Rozmey kini tibalah masanya korang kekalkan identity yang sedia ada sampai konsert tamat.. anda pasti mendapat perhatian.. munkin kisah filem 2 alam sudah lama berlalu.. tapi rambut cendawan punya fenomena belum tamat lagi..

 http://socialbutterflies.files.wordpress.com/2010/07/justin-bieber-caitlin-beadles-6.jpg





1 comment:

Izzat Aziz said...

tak minat.. tak rasa nak pergi tengok, jadi tak perlu simpan rambut..haha