Nuffnang Ads

Thursday, February 10, 2011

Tasha Shilla membuatkan aku lupa Lisa Surihani


Baru-baru nie aku tertengok satu drama kat TV3.. tajuk dia Gemilang.. style cerita memang era hitam putih.. old school habis.. pelakon pun nampak memang kena pada gayanya.. tapi aku tak berganjak bila seorang pelakon nie muncul.. name dia Tasha Shilla.. haih lawa kot!!! 

* 2 awek bersatu dalam drama.. memang nak tgk lagi la minggu depan!!!

Cerita kalau letak pelakon lawa cun habis mesti orang tengok punye kan.. tambah lelaki seperti aku nie.. kalo perempuan dah tentu-tentu ade perasaan iri hati akan kecantikan wanita lain kot..?? hehehe.. lupakan saja.. 

 
* Korang kena tengok cerita nie sebab ader awek cun.. bukan sebab cerita tu best..?? haah...

Tasha Shilla baru berusia 24 tahun.. tarikh lahir..?? dah aku dapat 25hb Januari 1987!! baru gak lepas.. sempat lagi kalo nak wish besday dia kat facebook !! hahaha... memang super cantik ah minah nie.. leh la lawan nur fatiha citer hani tu.. nampak nya lisa surihani dah ader persaing skang nie.. huh!! makin tak duduk diam lah lelaki..!!


 
 * Jadi mayat pun stay nampak cun.. ape nak lagi..?? hahaha...

 

* alahai lubang hidung comel nyer..

 

* Picture kredit to : facebook Tasha Shilla :)


11 comments:

sYafIk-wAy said...

yer , mmg terlupa lisa. haha

kenshiro said...

kesian lisa huhuhu..

gEe said...

simpati ngan lisa.

rafie said...

xleh lawan lisa lgi nieh.
lakonan lisa teerrbbaaiikk..! huhu.

rozaini said...

lisa surirumahtangga tatap di hatiku :love:

kenshiro said...

lisa memang gojess habis.. nama bersih lagi kurang masalah cam fasha sandor tu ha.. tasha nie pun tak taw lagi..:D harap2 bersih la..

kenshiro said...

aimar lisa surirumahmu dah ader.. tak payah nak lisa surirumahtangga plak...

$H said...

tasha ni dak skola sy dulu..tp xbrape knl sgt die ni...sebab die ni my frens pnye kakak..nme die natasha shiela..rasenye die penah masok dewi remaja ngan scha al-yahya tp x smpi final..

ainraus said...

hey. im a new follower here!
anyway, boleh tgk tasha shilla dalam drama Sahara. jom layann. :)

najat said...

dia hot! super gorgeous

Anis's Journal said...

NO3. xleh lawan lisa. putih melepak lepak.heh he.