Nuffnang Ads

Saturday, March 19, 2011

Ben Ashaari terjah Beautifulnara vs Siti Nurhaliza terjah Cikgu Shida

http://mylovegifts.files.wordpress.com/2011/02/headersantai5ben-asha.jpg?w=500&h=248

Ini artikel perang saraf 2 dalam 1 instant dah kalah shampoo pulak dah.. aku nak kisahkan pasal 2 orang yang misteri yang berjaya dibongkar oleh 2 orang yang top!! apa kata aku mulakan cerita pasal Ben Ashaari yang menjadi pengacara untuk segmen sembang-sembang Ben Ashaari kat full-house bersama Beautifulnara.. oh damm!! gile best.. sape tak kenal blog Beautifulnara yang memang da boom dengan gosip mak limah tak akan balik-balik kerumah bila baca.. 

http://1.bp.blogspot.com/_VEMB5eZk1lQ/TP5qs1ilJRI/AAAAAAAACqk/mIm613Sy6Es/s400/abangnarahensem2.png
* Muke bujang yang bakal begelar suami. hehehe...

Beautifulnara.com blog yang memang akan menjadi rujukan aku bile mencari isu artis-artis di malaysia nie selain Oh Bulan dan Murai.. pada permulaan memang aku mati-mati ingat yang pemilik blog gosip cam tu mesti pempuan..iyala.. kan pempuan juara dalam gosip gosip nie.. sekali lelaki daa.. hambek kau!! malu 3 inci aku dibuatnya.. bila dia memperkenalkan diri sebagai Abg Nara.. 

http://lh3.ggpht.com/_mDRXL9sqw-o/SuBbDspsYsI/AAAAAAAABXo/dq7MWpXb7sg/New%20Picture%20(19)_thumb%5B7%5D.png

Tempoh 3 tahun buat blog skang menjadi blog melayu No.1 di Malaysia.. jangan nak nafikan memang tidak ku nafikan berita pasal artis memang lebih laris dari berita pasal politik.. hahaha.. Abg Nara bocor plak pasal traffic dia sehari dekat 80 - 90 ribu sehari..!! OMG -  Oh Meh Gong !! dasyat gile babeng terguling-guling dengar.. kalau terbit surat khabar jual 80-90 ribu naskah sehari tak kah korang rasa kaya nak mati..?? hahaha... Abg Nara tak nak share kew hasil Iklan sebulan bape eh..?? hahaha... 

Apa pun aku raspek lah kat dia sebagai seorang yang merendah diri.. memang apa yang beliau cakap pada video tu benar belaka.. pernah sekali dia post gambar artis yang seksi tapi kurang ternama dan pulak pelakon tu aku kenal.. aku kasi taw la si polan yang gambar dia Abg Nara dah post.. sekali dia tak taw.. last2 si Polan suruh tarik balik gambar dia tu.. Abg Nara pun tarik tanpa segan silu.. memang gojes!!

http://www.rajalawakjenaka.com/wp-content/uploads/2011/02/cikgu-shida.jpg

Cikgu Shida.. guru sekolah mana pun aku tak taw.. memang meletop-letop kat youtube.. aksi mimik pelbagai corak dan warna beliau telah membuatkan beliau dikenali seluruh penonton setia youtube.. maki bukan kepalang ape tah lagi nak marah.. memang itu asam garam manusia.. Cikgu Shida dah bertambah meletop bila Stesen Hot. FM dah siap buat segmen bersama Cikgu Shida.. siap bergabung ngan Wak AG lagi ... dalam hati aku.. elok la tu.. dua-dua tak elok...

http://mrkerro.com/wp-content/uploads/2011/02/Cikgu-Shida.jpg

Malam nie.. Inpirasi Bersama Siti.. sekali lagi Cikgu Shida akan menjadi tontonan peminat beliau yang memang tak duduk diam untuk menantikan aksi Cikgu Shida secara live.. o yeh~!! dan aku rasa Dato Siti dah siapkan sedozen soalan untuk Cikgu Shida malam nie.. jadi aku harap Cikgu Shida tak la kasi jawapan macam Doktor Rozmey ari tu.. sumpah cam haram tak masuk dek akal..!!

Itulah rezeki manusia.. yang penting usaha itu tangga kejayaan.. jangan mudah putus asa.. bersabar untuk berjaya.. 

2 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhhh.. abang bengg ni ligat betol la~

axuerha said...

hehe..yang bijak & berani memang mudah nk naik...