Nuffnang Ads

Friday, March 11, 2011

BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN




Nampak!! aku join lagi segmen Bro Ben walaupun Broadband aku slow mengalahkan hingus yang tergantung menanti hari untuk jatuh ..choi!! itu lah Celcom Broadband...

Kalau semalam segmen lebih kepada isi hati sebagai seorang blogger lelaki kini giliran untuk berkata-kata pada blogger wanita.. hambek kau!! ini lah saatnya untuk kondem ape yang tersirat ataupun tersurat dalam hati hahaha boleh..?? 

6 Soalan pembuka kata yang akan membuatkan wanita benci akan jawapan.. munkin.. kalau korang suka itu dah kire korang blogger terbaik!!


  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?
    - Benar benar ikhlas..?? sudah semestinya.. kalau boleh diorang nie akan becerita apa saja kejadian yang menimpa diorang.. kalau jerawat tumbuh bawah dagu pun diorang cerita dengan bersungguh-sungguh...tu belum lagi masuk cerita pergaduhan dengan balak tersayang..!! lagi ikhlas kalau bab gaduh, gosip dan cari pasal.. tengok contoh Cik Apple!! hahaha...
  2. Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ? 
    - Tidak dinafikan blog yang penuh dengan gambar adalah satu daya penarik.. kadang-kadang cerita yang hendak disampaikan tu tak der kena mengena pon dengan gambar.. saje nak tunjuk tudung baru beli.. tengok cam FL...hahhaa..
  3. Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..
    - Perempuan berblog..?? ok secara lumrahnya perempuan memang lebih suka menulis diari kehidupan masing2.. berbading lelaki.. itu tidak dinafikan.. munkin 10 wanita ada sesat 2 orang lelaki jerk macam wanita yang minat nak menulis diari..tidak termasuk aku.. hahaha.. perempuan juga mesra alam.. dengan berblog bile dapat kawan seolah-olah macam dah kenal lama dah.. tu yang jadi ramai kawan tu.. ( kadang-kadang diorg nie saje jerk berkawan.. pasang spy kot2 la pakwe wat hal )  .. nanges..
  4. Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. Benarkah ? 
    - Betul!! tengok bertapa tegasnya aku menjawap soalan itu.. memang memiliki rupa yang cantik.. gedik-gedik yang menarik adalah satu pakej istimewa bagi wanita untuk menarik perhatian ramai.. jadi aku tak der la iri hati pun kat diorang yang cantik mempunyai follower yang beriban-riban.. itu kelebihan masing-masing.

  5. Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !
    - Banyak sebenarnya.. tak tersenarai dibuatnya.. hanya Ben jerk dapat senaraikan wanita-wanita ini.. sebab aku ingat lagi dulu Ben siap kumpulkan awek-awek kat Facebook dia hahaha.. tapi yang dah popular tu syabas lew.. jangan lah kecewakan pembaca setia korang eh..!!
  6. Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..
    - Cerita pasal Boyfriend!! oh please la.. aku sebagai kaum adam yang maskulin amat malu bila awek bercerita pasal pakwe mereka dalam blog dan dengan rasa bangganya menceritakan apa saja dengan orang ramai.. ape kau ingat kau Victoria Beckham..??
    Tamat lah sudah Exam pengetahuan sivik kertas 1.. semoga semua cikgu wanita dapat kasi markah penuh pada aku.. 

26 comments:

Fyqa said...

amboiiii.. tu diaaa....

hihi.
suka baca pndpat org.

mcm2 kan...

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

kenshiro said...

hahaha.. macam-macam ada.. ikan 3 rasa, ikan celup tepung pon ada...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wah!.. keles snguh jwapan anda... muahaha...:P

dtg dri blog abg ben...

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

hahaha

even sikit je lelaki join segment ni(so far) tapi semua jawapan se pattern je, ayat je yg lain...

hahaha

salam BW dari segmen BenA L vs. P...

http://duniasyraftoday.blogspot.com/

regards
aCap

Syud Wada said...

HAHA . best gilaks entry . okeyhh , dah follow your blog ;)

do visit mine keyh . ade gak post latest entry join segment abg ben ni :P

p/s : kalau baca, jangan marah keyh . HAHA :D

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

menarik suke pendapat anda....
dtg terjah dari BA ....
yg last amat sokong ahhaha


http://lady-twilightmoon.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

Alam Manja said...

terbaik la en kenshiro...=)
hehehe...
mcm2 pndpt kuar..
bgs2...=)

salam singgah dari blog abg ben..

http://khairunnisasurfina.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

eni said...
This comment has been removed by the author.
eni said...

ooomakkaiii..... baru nk bace trus pengsan..
semangat gile entry ni... sabo2... :p
ni mcm ade dendam terpendam je kat wanita2 yang anggun ni... hahah...

btw.. nape x ley citer ttg pakwe?? jeles ea?? hahaha
eh.. da follow.. peace~!

http://soulanne.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

>> hati kering?? bace la.. haha

azi nur said...

woit22...suka2

GadiSQaMp0nK said...

full marks...sebenarnya ada gak pompuan yg tak ska baca pasal bf2 nih...hehe

solo molo said...

amek...
macam-macam jawapan yg kuar...

salam ziarah dari segmen panas En Ben...

muhamad hanif said...

hahah..berukband aku pun slow gak..
usaha akar jaya ;)

singgah dari blog BEN ASHAARi..

Un Phat Lee said...

baiklah gua dah sogok cikgu2 pompuan.lu dapat a paper nih.haha

hayatiharun said...

aaaaa....ingus2 jgn sebut ler....geliiiii.....

ecah said...

nak komen boleh.?
suke hati ktorg lah kan..hehe guro2..salam kenal..
jom dgr ayat panas dr aku lak..

http://blogcaripasal.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

Kak Aya said...

datang baca pendapat ttg blogger perempuan dan lelaki..

meaw said...

yeahhhhhhh! 5 bintang! soalan last tu,meaw sendiri sokong! :)

nazrul ashraff said...

sep jap..high five,haha..

yg last sama..yeah!! haha..jwpn blogger llki mmg smpoi..haha

shearasol said...

Haiii...

Same la

Tak suke baca citer boyfriend nih

Merah itu hipokrit

NiSha said...

salam santai dari blog abg ben..
aaahh tu dia.. mcm2 ade.. ikhlas betul.. mcm bg amaran pun ade..

http://heandsheloves.blogspot.com/
NiSha

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak beri pendapat
jom baca pendapat saya jugak!

Alwani Raihan said...

COntoh yg mantap mantap gituuwwwwwww HAHAHAHAHA

singgah dr blog Abg BA
Blogger Lelaki vs Perempuan

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

kenshiro said...

hahhaa thanks semua... aku dah follow korang yg belum sempat nanti okeh.. line agak lembab akibat gempa.huh..