Nuffnang Ads

Thursday, March 10, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

BANNER BEN ASHAARI 


Kalau dah ader banner Ben bawah tajuk tu dah tentunya adalah rancangan kendalian beliau.. bukanya astro atau RTM.. jadi aku join sebab apa..?? sebab aku blogger lelaki.. lelaki taw..!! lelaki.. 

Sebab apa lelaki berblog..?? memang tidak dinafikan hanya sebahagian kecil saja lelaki yang aktive berblog berbanding wanita.. hanya lelaki yang baik-baik jerk ader blog..!! betul..?? korang pernah tengok kew mat rempit update blog kat dataran merdeka malam minggu..?? mana ader!! jadi aku bukan bencikan mat rempit.. dan motif disini bukan nak cerita pasal mat rempit.. sebab aku juga mat rempit.. cuma takut bawak laju jerk.. berblog bagi lelaki.. sesuatu untuk mengisi masa lapang dan sharekan akan apa yang boleh disampaikan kepada pembaca.. tak kire kawan-kawan.. awek.. makwe.. atau bakal makwe.. semuanya boleh ditulis dengan cita rasa sendiri.. 

Dengan blog juga awek korang boleh tengok tahap kebaikan yang korang lakukan sehari-harian.. hahaha yer erk..??  so.. adakah blog lelaki lebih kreatif..?? pada pendapat aku semua manusia ada akal dan daya kreatif masing-masing.. bagi blog wanita munkin dengan menghias blog mereka mengalahkan malam raya merekalah juara.. tapi bagi lelaki untuk hasilkan blog yang menarik dan suka untuk orang baca dan kunjungi memang agak susah.. tapi sekali jumpa yang kreatif tu sampai ke sudah korang akan godek blog dia.. tak caye..?? sudah...

Lelaki memang suka baca blog wanita.. tambah-tambah yang comel memang kau pergi hari2 lah.. tapi bagi aku cantik..cute..comel itu cuma gambaran.. ko nak baca apa dia tulis atau nak baca muke orang..!! 

http://1.bp.blogspot.com/-KITD_w07Woc/TVXfFiCzuMI/AAAAAAAADxY/2xFXPeOTNjM/s950/hdr.png

Nie lah blog wanita yang aku selalu terjah.. setiap kali dia update aku terjah.. bukan sebab dia comel..( ayat psiko gile ) dan tidak ketinggalan aku amat saspek pada Kak RM kita.. dan seperti lelaki-lelaki lain juga aku sentiasa terjah blog Hanis!! dia punya cerita tu.. memang bersungguh2..!! kalah pembaca berita..
 
http://arsyadmaster.com/blog/wp-content/uploads/2011/02/redmummy1.jpg


17 comments:

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...


http://solomolo.blogspot.com/

GreenAppleKu.com said...

Follower no. 139, salam kenal dari saya, letaklah blog saya dlm senarai wajib terjah yer..hehe

Huszaini said...

:)

Fuuyooh said...

salam kenal.. hehe.. nice entri..

Qistina said...

woot woot xlama pemes la ko mcm cik apple kita

ShA + ZaM = LoVe said...

salam...

singgah dari blog abg ben..

http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Abang Zam said...

abang terjah dari abang Ben kita..
jadikan abang pun blog wajib..haha..

apisv2 said...

salam,
menjelajah kawan2 blog;)

blog apisv2

shearasol said...

Haiii....

singgah sekejap dari BA

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

iqin said...

nice post..

:)





www.storymoryiqin.blogspot.com

Nisa' Pasir Gudang said...

wahh..buat blog nak tunjuk baik ek...

Cik Sue said...

kartun kat header tu chomelll...pinjam boleh?? =D

salam kenal dr blog En Ben..

K.I.S.S said...

dtg melawat :)

kenshiro said...

terima kasih semua...

Qaseh dalia adelia said...

dtg skodeng jap blog laki2