Nuffnang Ads

Friday, March 18, 2011

KENSHIRO : AKU SAYANG BLOG INI

image

Nampak!! aku join lagi segmen Bro Ben.. nampak sangat tak der ape aku nak update.. hahaha... tak per.. daripada tak update ape-ape baik aku join!! nah.. sekali lagi segmen berkata benar dan harus jujur dimainkan.. apa lagi.. ini la masa aku nak kasi taw seluruh dunia blog mana yang aku kagum dan sayang laju-laju.. hahaha.. blog wanita kah..??

Sebenarnya banyak blog yang aku sayang dan susah nak tinggal untuk baca.. semua punya keistimewaan masing-masing.. macam Blog Ben sendiri punya identity sendiri dalam cara dia sampaikan.. kalo Blog Hanis Zalikha pula kelebihan munkin terletak pada story beliau yang sumpah best baca.. Blog Cik Epal plak korang leh baca tips untuk menternak lemak paling maju didunia.. kalo Blog Aily plak aku suke tgk gambar dia.. gagaga.. sumpah cute minah tu.. bertambah orang puji bertambah banyak lak gambar dia!!

http://cdn.edgecast.ariffshah.com/wp-content/uploads/2010/05/zackzukhairi.jpg

Jadi Blog zack zukhairi adalah blog yang paling aku saspek sebagai blog paling aku suka dan sayang nak tinggal bila tak baca.. sape yang tak pernah singgah blog beliau cepat-cepat lah pergi sebab memang sumpah dia seorang yang cukup bercakap lurus dan betul nak mati.. jalan penceritaanya tu membuatkan aku akan baca 2,3 kali pun masih boleh nak baca lagi.. lahir sebagai anak negeri sembilan dan kekaguman beliau menaip dalam bahasa kedah sangat tak masuk akal.. lukisan hasil tangan beliau sampai menjadikan setiap episode keluaran menjadi kegilaan pembaca.. wah!! aku puji lebih sangat tak nie..??

Kalau nak aku buktikan apa yang aku kagum pasal blog beliau.. nampaknya tak der la sampai aku kasi bunga ros merah kat dia kan.. tapi aku dah baca habis semua isi kandungan blog dia tu dari awal sampai habis dalam masa 4,5 jam non stop!! sebab aku pun baru jerk tgk blog dia nie hahaha... 

Aku tak taw akan latar belakang mamat Zack nie.. tapi dari apa yang aku baca dia nie jenis yang slumber.. dan memang style tak taw malu.. kirenyer mat komando la kot.. tapi apesal mat komando suke binatang..?? tambah plak kucing..?? bermodalkan study di Jepun dah cukup aku raspek dia sebagai antara anak melayu yang punya idea pemikiran yang sangat best.. sebab korang tengok jerk la berapa kerat sangat student malaysia yang nak study kat jepun tu.. nak dibandingkan dengan UK dan Australia.. kan..??

Sudah semestinya dia tak taw yang aku banggakan blog dia.. sebab aku baru jerk taw pasla blog dia tu hahaha.. dah tu fans dia kat Facebook bukanya sepuloh tiga puloh.. tapi 50 ribu!! sekali aku stay hai pun tah mana2 status aku tu nanti.. hahaha...

http://2.bp.blogspot.com/_zMfW4GR7f-Y/TAjak-SkS6I/AAAAAAAABso/q-vLADFTzV4/s1600/rusa+2.jpg

Soalan aku pada zack zukhairi..??

- Tak nak kew post gambar awek kau kat blog..??

- Tak der rasa nak terbit komik kartun botak ko tu..??

- Pernah jumpe ultraman tak time study kat Jepun dulu..??

- Ko keje kilang rokok dulu kan.. kalo rokok reject diorg wat ape eh ngan rokok tu..??

- Agak-agak ko kawin nanti ko jemput aku tak..??

.. ape tak..??

http://2.bp.blogspot.com/_zMfW4GR7f-Y/SySOitPBwAI/AAAAAAAAARE/DiEis6g2OiQ/s400/4655555555555555555.jpg

Soalan aku simple siti jerk kan.. ape lagi.. kalo berani jawab lew.. hahaha... okeh.. segmen dah habis.. 


10 comments:

solo molo said...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

mr vampire said...

aku rasa macam makin suka baca kau punya belog..haha..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen abg ben...blog kesayanganku yerp!!

nice entry lol!! like itt!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

kenshiro said...

sebenarnya banyak blog yang aku suka.. tapi ben mintak satu jerk hahaha...

kenshiro said...

thanks kerana ingin membaca... hehehe..

hey waffa..!!

Nour Akmal said...

hye..jom bc entry-cara sy berblogging..

miss'ENH said...

ok..ak pon sgt sgt lah suke blog zack..dtg dri blog abg Ben :)

mas saari said...

singgah n follow sini
salam perkenalan

nak risik2 blogger mana menjadi pujaan hati anda

sipencari said...

datng dr blog ben ... salam kenal .. n semogo terus kan menaip entry d blog ... sama sama kita usaha kan .. sy newbies..

iz said...

salam kenalan (^_^)