Nuffnang Ads

Sunday, March 20, 2011

Sex dalam kereta.. apa kata servey..??

http://www.cybernewsfeed.com/wp-content/uploads/2010/10/car_sex.jpg

Selain hotel budget.. rumah tumpangan dan taman-taman permainan disekitar.. dalam kereta adalah pilihan untuk manusia melepaskan nafsu kala ini.. nampaknya kereta bukan saja sebagai kenderaan yang akan membawa kita kemana-mana tapi boleh dijadikan tempat bermadu asmara sekarang nie. eleh jangan wat-wat terkejut boleh..??

Satu kajian telah dijalankan oleh sebuah laman web jualan kereta online di Britian. daripada 1000 orang yang terpilih 54% daripada mereka mengakui lebih senang melakukan hubungan sex dalam kereta.!! OMG.. dalam pada itu 22% mengatakan sex dalam kereta sangat fantastik!! 32% plak menyatakan ianya tiada tandingan..!! OMG..

Kita pecahkan lagi peratusan yang dibuat.. satu daripada tiga lelaki berpendapat ianya Fantastik!! 28% perempuan 18%.. masih ada yang baik bila 31% menyatakan buat sex dalam kereta adalah satu kesalahan utk perempuan dan 11% lelaki berkata bergitu. 

Kita pecahkan lagi hasil kajian ini... agak-agak yang berumur berapa yang selalu wat sex dalam kereta erk..?? ok.. 13% adalah dari mereka yang berusia 18-24 tahun pernah try..!! manakala 39% datangnya dari manusia yang berumur 55 tahun dan kebawah mengatakan ianya sesuatu yang menakjubkan!!

Tak cukup dengan itu.. agak-agak korang jenis kereta yang macam mana yang sesuai untuk melakukan hubungan sex..?? dan 10 kereta yang telah terpilih adalah seperti dibawah!!

http://www.auto-power-girl.com/photo-gallery/mercedes-benz-e-class-wagon-estate/mercedes-benz-e-class-wagon-estate-2010-45.jpg

1. Mercedes-Benz E-Class  dengan ruang bagasi yang luas  menjadi tempat yang sempurna bagi pasangan yang sedang mabuk asmara.

2. VW Beetle agak sempit, tetapi sesuatu yang susah pasti akan terasa sangat memuaskan ketika dapat digapai.

http://www.inautonews.com/gallery/d/21577-1/Ferrari+458+Italia-01.jpg

3. Ferrari 458 Italia; pilihlah Ferrari dengam gearbox semi-auto agar tidak ada yang cedera akibat tuas perseneling.

4. Mini Cooper; mengembalikan kenangan silam bercinta pada era 60an/

5. Volvo V70; paling enak untuk gaya doggy!!

http://newmodelcars.net/wp-content/uploads/2011/01/Volvo-V70-1.jpg

6. VW Golf GTi; suatu kereta yang memuaskan dalam hal efisiensi, sekaligus menjadi kereta yang memberi kepuasan dalam urusan sex

7. Alfa Romeo Spider; kereta romantis untuk para wanita sangat dewasa dan mereka yang baru tamat pengajian.

8. Rolls Royce Ghost; bayangkan Anda bercinta di atas kemewahan

9. Aston Martin Vanquish; Anda akan ketagihan, kata Roger Moore

http://static.cargurus.com/images/site/2008/09/13/15/33/2004_land_rover_discovery_hse-pic-54002.jpeg

10. Land Rover Discovery; tak peduli dalam kondisi cuaca buruk, Disco akan membawa kisah romantik Anda ke daerah terpencil.


Hahaha.. apa macam..?? eh mana Proton Exora dan Produa Alza..??


http://www.jokedujour.com/college/car-sex.jpg 

Jangan sampai kantoi aaa....

9 comments:

logorithm said...

Tak baik buat seks dalam kereta. Nescaya kereta tuh akan kemalangan...

kenshiro said...

hohoho takut!! tapi zaman sekarang orang tak takut allah.. tapi takut orang tengok hahaha...

miejigsaw said...

Bapa aku selalu pesan jangan potong kuku dalam kereta nanti accident kereta tu(tau la orang2 tua pantang berbukit) so aku cakap lagi kalau enak2, dia cakap kompom kau accident mati tersepit didalamnya sebab sial. Allah jadikan ia kenderaan untuk bergerak ke satu tempat ke tempat lain...ha3 so aku pun sampaikan nasihat bapa aku. Biasanya orang buat seks dalam kereta n sebab belum kahwin...ha3

Kumbang Jingga said...

tak kira lah dalam kete ke kt mane ke..still tak boleh..ewwwwwww...hehehe

Yozad said...

dlm storm kuning tu byk tompok²..

kemabaik said...

Keta Viva mcm mana lak?

mr vampire said...

entry cipan.. haha..

eira said...

mkin truk mnusia zaman skrang..

rozaini said...

ko penah ke shiro? :o