Nuffnang Ads

Wednesday, May 18, 2011

Satay Station untuk rasai satay original bukan dari Kajang...


Sebuah lagi kedai makan untuk korang.. khas bagi peminat satay seluruh alam.. jika sebelum ini korang asyik dok kaitkan satay kajang dengan satay Hj Samuri kini tidak lagi. Satay Station Original.. sebuah kedai khas menjual satay dengan resepi asli dari ladang..!!


Aku dah dah try satay station nie 2 kali ternyata tidak mengecewkan.. memang lain dari yang lain.. perapan daging ayam pada satay terasa rempahnya sampai ke perut membuatkan korang terasa ingin makan tak henti-henti.. tapi awas!! satay nya besar sekali.. cukup 10 cucuk seorang.. jangan tamak!!

So kalau mau cuba..

Bolehla ke cawangan-cawangan yang berdekatan dengan rumah korang!!!

Minuman yang special lagi hebat!!!

JUS EPAL ASAM BOI
kenapa kitorg panggil special ldyl coz....
BILA DA MINUM SEKALI MESTI NK DUA KALI....heheh <-- tuan kedai punya ayat!!

CAWANGAN : 
SS@KGPANDAN, SS@TITWANGSA, SS@SETWANGSA
SS@MONTKIARA, SS@PERMAISURI .... AKAN DATANG.... AMPANG WATERFRONT  <-- dengar kata ader drive true 

email add :0
sataystation@yahoo.com

tel : 9284 6607 (4pm-12am)
hp : 019-2827134 (en zul)


Jom layan gambar...


Datuk siti pon makan satay kat sini taw... tgk muke datuk K kenyang habis tu..!!

 

Apa ingat Mcdonald jerk kew ader.. ??
 

Cawangan baru di Tasik Permaisuri..
Hebat tak kedai satay nie..??


Jadi korang leh cuba sendiri.. keenakan satay yang tidak berbelah bahagi ini.. selama mencuba!!!

No comments: