Nuffnang Ads

Wednesday, May 18, 2011

Yang ku cari bukan follower.. Tapi pembaca...

http://1.bp.blogspot.com/-gsVnCvl-0ag/TaRBLXh6WII/AAAAAAAAA3E/x3G4xtrFblU/s1600/1.png

Agak kecoh juga bila Follower hilang dari page blog.. mau nanges hentak kaki dibuatnya.. tambah-tambah yang gila kumpul follower mesti rasa nak terjun tiruk kot.. bersusah payah "u follow blog i.. nanti i follow balik" dok kumpul beriban2 lepas tu ilang camtu jerk.. mesti nanges mengalahkan tengok filem Nur Kasih dibuatnya.

Aku terkejut tak..?? tak der la terkejut beruk sangat.. cuma rasa hairan sikit jerk.. tak der la nak tunjuk-tunjuk tapi letak kat atas page kot!! tak der la ribu-ribu.. tapi 2 ratus lebih kot kumpul 4 tahun buat blog!! hahaha.. tak der la nak terjun tiruk.. bakar sampah malam-malam nie sebab follower hilang.. 

Tuan aku wat blog pun bukan nak kumpul pengikut beribu-ribu lepas tu pengikut tah kemana.. blog tah kemana.. bagi aku Follower tu adalah satu penghargaan buat blog itu sendiri jerk.. apa guna kalau Follower beribu-ribu tapi hanya sekali jerk diorang singgah blog korang tu..?? tak der guna nyer jugak..


http://www.inkrebels.com/wp-content/uploads/Title.jpg

Jadi cuba difikir-fikirkan balik antara Follower dengan pembaca yang datang senyap-senyap mana lebih korang nak..?? bagi aku biar lah dia tak like butang Follower tu asal dia datang jenguk.. asal biar selak kenyit mata pun jadi lah dari dok Like Follower lepas tu senyap.. 

Buat semua.. usah risau akan Follower yang ramai-ramai dan banyak tu.. myb adalah masalah pada blogspot yang semenjak dua menjak nie sengal tahap gaban.. banyak-banyakan mengucap dan teruskan berblog.. jangan sebab Follower yang beriban-riban tu hilang.. ko dah tak nak update blog.. haih!!
http://bitelia.com/wp-content/uploads/2008/09/blogger-paso-1.jpg


5 comments:

Rosie Posie said...

mcam ko la.. blog aku skali je ko singgah.. pastu tak singgah dah :sobsob: =)) =))

kenshiro said...

yer kew.. aku tengok lah.. tapi senyap2./.. =)) ko mane nampak..=))

Inche Vampire said...

haha.. aku suka datang sini! ding dong

ultimate blogging challenge..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/05/ultimate-blogging-challenge.html

join jangan tak join!

Yozad said...

ini macam baru la blog.. ni cerita pasal makanan je sampai 3 4 post.. tingkatkan lagi entri² yg menarik dan membina, jangan asik² makan,asik² makan.. kamon gendut.. anda boleh.. lu tak nak ke senyum sampai akhirat bile nufnag bg cheque tiap² bulan? atau bukan cheque yg lu kejar?

-Yazid-

babysugus said...

weyyyyy kazen oi! aku nk bgtaw ni..aku intai.aku hendap.aku lalu.aku terjah.aku terbeliak kelipok2 bce blog ko! hahahaha

*ko terharu takkkkkkk! :P *