Nuffnang Ads

Sunday, May 15, 2011

Si gadis Israel "Gal Gadot" dalam Fast Furious 5

http://www2.pictures.gi.zimbio.com/Premiere+Universal+Fast+Furious+Arrivals+FHhr3w5Hk8jl.jpg

Sapa yang dah tengok Fast Furious 5 mesti tidak akan lupakan minah seksi yang berkomplot bersama vin diesel dalam menjayakan misi untuk melarikan wang haram milik ketua gengster terkenal.. lakonan sebagai gadis seksi dan lincah dengan senjata api memang sesuatu yang menarik perhatian. sampai didalam panggung ader pempuan tu tak henti-henti cakap yang si Gal Gadot nie lawa habis!!


http://1.bp.blogspot.com/_sN9OFpId9F8/S-FruVrsUAI/AAAAAAAAAWA/GwmgU3hKFLw/s400/gal+gadot.jpg 

Bagi lelaki pula jangan cerita la.. senyap seribu bahasa dalam hati melihat akan tubuh wanita berusia 26 tahun ini. dilahirkan pada 30 April 1985 Gal merupakan bekas Ratu Cantik Israel pada tahun 2004. bertitik tolak daripada itu beliau terus menceburkan diri dalam bidang lakonan.. walaupun tidak banyak dan popular.. menjadi sebahagian watak dalam Fast Furious 5 telah melonjakan nama beliau dimana dunia.

Bercerita pula pasal fast furios 5 memang tidak dinafikan siri ke 5 ini lebih best dan mencabar.. plot penceritaan nampak menarik walaupun kalau dipikirkan balik macam banyak jerk menipu nyer.. apa pun bila menonton secara HD memang best nak mampos.. rasa aku plak yang tgh berlakon..!!

Next movie yang munkin tak sabar aku review kan sudah tentu Nur Kasih!! tunggu...


Eh jap.. jom layan gambar si Gal Gadot nie...


Gal Gadot - The CW Network Celebrates Its New Series "The Beautiful Life: TBL" Arrivals 
 
 
http://s3.amazonaws.com/readers/2011/02/15/gal-gadot-sexy_1.jpg

Gal Gadot - The CW Network Celebrates Its New Series "The Beautiful Life: TBL" Arrivals 
 

Gal Gadot - 'Fast & Furious' Los Angeles Premiere
 
http://img.poptower.com/pic-50119/gal-gadot.jpg?d=600
 
http://img.poptower.com/pic-50122/gal-gadot.jpg?d=600


 

4 comments:

Inche Vampire said...

lawa!

Yozad said...

hidung berdarah..

kenshiro said...

hahaha bukan hidung jerk berdarah.. silap2 misai.. ketiak pun berdarah...

Yozad said...

klu misai dengan ketiak berdarah ok lg.. jangan sampai bontot berdarah sudah..kahkahkah..