Nuffnang Ads

Tuesday, October 4, 2011

iPhone 5.. Samsung geget jari..

Secara rasminya jenama perisian terkemuka dunia Apple hari ini mengeluarkan edisi baru telipon mudah alih musim baru bagi menyambut kedatangan tahun baru tidak lama lagi. iPhone 5 adaptasi dan perisian yang telah dipertingkatkan daripada model-model keluaran yang lalu.Fenomena kemunculan iPhone 5 atau nama lainya iPhone 4S nie sedikit sebanyak memberi saingan kepada satu lagi jenama telipon terkemuka dunia iaitu Samsung yang dalam tahun ini cukup membanggakan dengan hasil penjualan Samsung Galaxy yang dikatakan mencecah lebih 10 juta unit diseluruh dunia.
Phil Schiller ketika majlis pelancaran iPhone 5 semalam.. beliau merupakan naib president bagi bahagian pasaran dunia Apple pada ketika ini..


Perbandingan model-model lain.. korang klik la gambar kat bawah nie kalo tak cukup jelas utk membaca..apa macam..?? menarik..??


Jom layan gambar sekitar kedai dan hari2 kemunculan iPhone 5 nie...

semangat betol dak nie..Orang yang selama ini memperkenalkan setiap produk terbaru keluaranya.. kini hanya berada dirumah.. Steve JobsApple Store di Hong kong..Gadis Russia ini terlampau fanatik kepada Presdient Dmitry Medvedev..

Apple Store at Milan, Italy

Apa tunggu lagi.. Serbuuu!!!!!


No comments: